Prints

Alle afbeeldingen op de website zijn te koop. Ze worden afgedrukt op Fine Art Hahnemühle fotopapier, de Shan Shui serie wordt afgedrukt op FineArt Baryta-fotopapier wat de details goed laat uitkomen. Een deel van de Shan Shui serie is ook uitgewerkt in etsen. Van allen worden er maximaal 30 afgedrukt.

voorbeeld van afdruk in baklijst

De Bloemenstillevens  (chemigrammen) zijn in baklijst te koop bij de Sandvoort Gallery,

Er is gekozen voor een brede witte rand om de afdruk, wat een effect van een passpartout geeft, en de afdruk goed laat uitkomen. Ze zijn te koop in A3 en A2 formaat die goed in verhouding zijn met de analoge formaten.

Prints op doek.

De Bloemenstillevens kunnen desgewenst op doek geprint worden. De afbeelding zelf op de tentoonstelling was 231 cm hoog en gespannen op een constructie van 244 x 244 cm. Het doek heeft een totale hoogte met bruin kader van 268 cm.

Het is een hoge kwaliteit doek dat de details laat zien en een extra zwarte achterkant heeft waardoor het licht er niet doorheen valt.

Etsen.

Een aantal foto’s uit de Shan Shui serie heb ik uitgewerkt in etsen, die de sfeer anders benadrukken. De platen worden met de hand gesneden, waardoor kleine oneffen heden kunnen ontstaan. Het is ambachtelijk werk, waardoor bij het afslaan van de plaat altijd verschillen zullen zijn. Het beste kunt u deze zelf uitkiezen, omdat persoonlijke voorkeuren verschillend zijn. De afdrukken zijn in 2 zwart-tinten uit gewerkt en een in combinatie met gebrande oker. Deze laatste benadert de kleur van Oostindische inkt het meest. Er worden er maximaal 20 afgedrukt.

Shan Shui I
Hoogte x breedte print 14,5 x 28,5cm, zwart
Shan Shui II
Hoogte x breedte print 17,6 x 28,8 cm, transparant zwart

Bestellen.

Stuur me dan even een mailtje via info@wienekedeleeuw.nl  waarin je aangeeft welke foto je zou willen kopen en in welke maat. U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte voor het printen en eventuele verzendkosten. Na ontvangst van uw volledige betaling wordt de afbeelding afgedrukt en verzonden. Mocht u nog vragen hebben neemt u gerust contact met mij op.