Gallery

Alle afbeeldingen op de website zijn te koop. Ze worden afgedrukt op Fine Art Hahnemühle fotopapier, meestal afgedrukt op FineArt Baryta-fotopapier wat de details goed laat uitkomen. Van de foto’s worden maximaal 30 afdrukken per beeld gemaakt.

voorbeeld van afdruk in baklijst

De Bloemstillevens  (chemigrammen) zijn in baklijst te koop bij de Sandvoort Gallery,

Er is gekozen voor een brede witte rand om de afdruk, wat een effect van een passpartout geeft, waardoor afdruk goed tot zijn recht komt. Ze zijn te koop in A3 en A2 formaat, enkele in A1.

Prijzen voor Fineartprint, geplakt op dibond voorzien van bruine baklijst, foto opgehoogd met u- profiel rondom achterop.

A1 € 2600,-

A2 € 1600,-

A3 € 995,-

losse afdrukken verkrijgbaar op aanvraag

Prints op doek.

De Bloemstillevens kunnen desgewenst op doek geprint worden. Het is een hoge kwaliteit doek dat de details laat zien en een extra zwarte achterkant heeft waardoor het licht er niet doorheen valt. De afbeelding bijvoorbeeld op de tentoonstelling was 231 cm hoog en gespannen op een constructie van 244 x 244 cm. Het doek heeft een totale hoogte met bruin kader van 268 cm.

Etsen.

Een aantal foto’s uit de Shan Shui serie heb ik uitgewerkt in etsen, die de sfeer anders benadrukken. De platen worden met de hand gesneden, waardoor kleine oneffen heden kunnen ontstaan. Het is ambachtelijk werk, waardoor bij het afslaan van de plaat altijd verschillen zullen zijn. Het beste kunt u deze zelf uitkiezen, omdat persoonlijke voorkeuren verschillend zijn. Er worden maximaal 20 etsen per beeld afgedrukt.

Shan Shui I
Hoogte x breedte print 14,5 x 28,5cm, zwart
Shan Shui II
Hoogte x breedte print 17,6 x 28,8 cm, transparant zwart

Bestellen.

Vragen? Stuur me een emailt via info@wienekedeleeuw.nl  waarin je aangeeft welke foto je zou willen kopen en in welke maat. U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte voor het printen en eventuele verzendkosten.